NemethGabor 2012.10.26. 00:31

Vihar

Túl vagyunk az első viharon is. Leginkább egy végnélküli hullámvasúthoz lehetet hasonlítani vagy mintha konstans részeg lenne az ember. Lehetetlen egyenesen menni ilyenkor a hajón és minden csúszkál, mint a filmkeben. Sose hittem volna, h egy ekkora hajót is ilyen könnyen dobál a víz. Egyébként most van a hurrikán szezon errefelé. A hírekben mutattátták is milyen nagy károkat okozott a parton, de szerencsére sikerült lefotóznom azt amikor a tölcsér eléri a vizet. Hihetetlen látvány. ( na jó csak vicceltem, nem láttam még tornádót, de vihar tényleg volt.) A vendégek és a legénység nagyrésze tengeribeteg lett, így aránylag laza nap volt. Érdekesség: estére mindenki jól lett és vígan mulattak a night clubban, miközben rumot vedeltek. Furcsa dolog ez a tengeri betegség... 
Gyuri: Az utasok között van egy Új-Zélandi bűvész bolt tulajdonosa is, mutattakneki az Helderes resetet és tetszett neki. Csak a trükk után mondta el,h van egy bűvész boltja. 
Az utasok között is van egy bűvész, egy indiai figura. TTnélkül csinál bill switchet és legalább kilátszik...  

A bejegyzés trackback címe:

https://hoistthemagic.blog.hu/api/trackback/id/tr374870675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apagabor 2012.10.28. 17:07:27

...kérlek, legalább az utolsó mondatodat fordítsd le..
süti beállítások módosítása